Comentarii vechi


Am pus aici comentariile de pe situl vechi,

2 comentarii la “Care este peștera cea mai frumoasă din România?

decembrie 13, 2012

(Editare)

Frumuseţile peşterilor, fenomenele carstice sunt minunate ACOLO unde s-au născut; în peşteri. De îndată ce le scoţi “afară”, la lumina zilei, îşi pierd strălucirile şi devin simpli bolovani. Dacă nu vă mulţumiţi cu fotografiile (care pierd sau adaugă ceva realităţii) trebuie neapărat să vizitaţi peştera. Şi dacă ajungeţi pe-acolo, vă sugerez să nu vă aprovizionaţi cu suveniruri. Nu se merită a strica echilibrul vechi de sute şi milioane de ani pentru un moft oarecare !

Răspunde

 o

decembrie 14, 2012

(Editare)

Da Virgil, ai dreptate și același echilibru se rupe ori de câte ori distrugi.

 

 

6 comentarii la “O căruţă, două căruţe

  1. diana maria cucu

decembrie 13, 2012

(Editare)o

eu nu stau in Orastie, locuiesc in Arad, avem tramvaie si autobuze, dar comportamentul celor care le conduc lasa de dorit. si aici mai sunt unele tramvaie, care sincer lasa de dorit, tot asa , vin cand “vor muschii lor”, si iti mai si inchid usa in nas sau pleaca uitandu-se in oglinda retrovizoare si razand in batjocura, sau sa iti inchida efectiv usa pe picior , cand dai sa urci. sau sa cumperi bilet de la automat?? vai de mine, papa banii, si ramai si fara bilet, si fara bani, si fara tramvai, ca doar nu te v-a astepta . reclamatii se fac , dar nu le baga numeni in seama. nu stiu carui fapt se datoreaza atata lipsa de respect fata de CETATEAN. cert este ca de la cap se impute pestele …

  • o

decembrie 13, 2012

(Editare)

Ii intereseaza doar sa ia banul de pe om, dar nu ii intereseaza sa ii si ofere un minim de comfort si de siguranta

  1. Florin Draghiciu

decembrie 13, 2012o

(Editare)

Orăştia nu văd ce vină are pentru toate astea, iar TRANSURBAN arareori circulă măcar cu jumătate de autobuz plină. Eu nu am mai folosit de multă vreme acest mijloc de transport, neavând nevoie, însă de multe ori văd acele autobuze, jalnice într-adevăr (dar nu într-atât de periculoase precum sunt descrise), mergând către gară fără niciun pasager… Pe mine mă cuprinde tristeţea, nu revolta. Oamenii de acolo abia o duc de azi pe mâine. E drept, de la gară la Chimica sunt vreo patru-cinci km, iar când ai abonament şi nu poţi ajunge la servici situaţia se cam complică şi, pe bună dreptate, crează un motiv de revoltă pentru care dl. Raul Poenar are dreptate. Însă, povestea cu RAR mi se pare exagerată. Ar însemna să nu mai avem nici măcar relicvele astea care, totuşi, circulă şi nu ştiu să fi creat vreun eveniment. Problemele de disciplină ale şoferilor aş încerca să le rezolv mai întâi la firmă, apoi, dacă nu se simte vreun rezultat, m-aş adresa OPC.

  1. oexpressulorastie

decembrie 13, 2012

(Editare)

La firma s-a incercat, fara vreun succes. Referitor la RAR vi se pare normal ca acele autobuze sa primeasca autorizatia de circulatie?Mie nu, in conditiile in care abonati la transport sunt. Se puteau schimba macar unele dintre ele. Exista credite, alte solutii daca se vrea. Si de la gara la Chimica sun in jur de 8 km.
Si daca nu vi se par periculoase va invit sa circulati o data cu unul din ele si discutam apoi.

  1. oCALIN MARIA

decembrie 13, 2012

(Editare)

Salve,nici eu nu sant din Orastie dar am crescut an acest oresel linistit ORASTIE ,am plecat an urma casatoriei,la Alexandria ,dar pacea pe care o aveam acolo nu am gasito an Alexandria care avea mijloace de transport noi care aveau un program precis functiona totul ca si un ceas zvitera,oprestete un pic si vezi si partea buna a ORASTIEI aveti oameni blanzi ,cumpatati harnici atc….o sa se schimbe vor aduce autobuze cu un consum mai mic ecologic.Strada de la gara la liceul AUREL VLAICU ma duceam pe jos ,nu aveam bani de bilet,dar miaduc aminte cu placere,te rog vezi partea frumoasa ,ciao.

  • oexpressulorastie

decembrie 13, 2012

(Editare)

Vad partea frumoasa, de aceea inca mai sunt in Orastie si de aceea am si proiectul asta http://orastie.info. Articolul asta e doar un semnal de alarma. L-am tras pt ca pe langa starea precara a masinilor, mai e si multa bataie de joc. Daca au un program sa il respecte nu sa circule cand vor ei.

o

Ovidiu Davidesc
ovidiudavidesc@yahoo.com
92.84.200.8

Submitted on 2012/12/13 at 9:31 am

Frumos…!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s